Modellfotó kezdőknek

A modellfotó kezdőknek menüpontot azoknak ajánlom, akik már szembesültek, vagy akár már meg is tapasztalták az alábbiakat.

A digitális technika rohamos fejlődésének köszönhetően, már szinte mindenki rendelkezik – vagy már szinte létszükséglet – egy okostelefon, amivel a gyors fotózgatás pofon egyszerűvé vált. Mindig kéznél van, és ha olyan alkalom vagy lehetőség adódik, csak elő kell venni és “katt” máris megörökítettünk valamit, vagy valakit.

Divat az önfotózás

Ezeknek az okos kütyüknek köszönhetően divatba is jött az amatőr pózolgatós képek készítése szinte bármilyen témában. Ezeket a képeket a gazdáik aztán általában közösségi oldalakra töltik fel, mintegy versenyre kényszerítve társaikat, barátaikat, hogy ők is készítsenek magukról minél jobb, vagy minél feltűnőbb, minél extrémebb fotókat. A már kialakult versengésnek köszönhetően egyre szexibb, egyre erotikusabb fotók jelennek meg ezeken a közösségi oldalakon és a fiatalabb korosztály imádja magát mutogatni. Sokukról valóban nagyon jó és tetszetős képek készülnek, de vannak olyanok is akik már annyira belejöttek ezekbe a mindennapi önfotózásokba és annyira jól sikerülnek a pózolgatásaik illetve fotóik, hogy az már szinte modellfotó és némelyikük már egy-egy modellel is vetekedhetne.

Azért írom, hogy szinte, mert a képeket megnézve nem a képen lévő modellel és annak testi adottságaival vagy beállásával van a gond, hanem magának a képnek a minőségével.

A megfelelő megvilágítás és tucatnyi opció hiánya miatt ezek a telefonnal készített fotók sosem lesznek olyan tökéletesek mint egy profi géppel, egy megfelelően felszerelt stúdióban, profi fotós által készített fotók.

Modellfotó kezdőknek

Modellfotó kezdőknek

Viszont ennek ellenére, hogy ezek a képek nem profi minőségűek egy valamire tökéletesen alkalmasak: az önbizalom erősítésére. Sokuk éppen a sok lájknak és megosztásnak  köszönhetően – meg ugye az ismerősök, barátok dicséreteire és unszolására – el is játszanak a gondolattal, hogy vajon tényleg lenne rá esélye, hogy modell legyen, és ha igen, akkor vajon milyen modell válhatna belőle? Mert igaz ugyan, hogy ezekkel az okostelefonokkal készített fotók a technika fejlődésével egyre szebbre sikerülnek és egyre jobb minőségűek lesznek, de egy profi fényképezőgéppel szemben azért még hagynak maguk után egy kis kívánni valót. Akik már eljátszottak ezzel a gondolattal, hogy vajon milyen lenne, ha egy profi fotós, stúdió körülmények között készítene róla fotókat, vajon mennyivel lenne más a megvilágításnak, a profi fényképezőgépnek és kidolgozásnak köszönhetően a róla készült fotók minősége, azoknak szól a következő, rendkívül kedvező ajánlat, és tulajdonképpen mindenkinek, aki lát magában fantáziát, akinek már megemlítették az ismerősei vagy lájkolói, hogy: “Hú, de szép vagy! Akár egy modell!” vagy aki csak arra kíváncsi, hogy hogyan fog mutatni egy profi fotós által készített modellfotó sorozaton. Íme az ajánlat:

 

Modellfotó kezdőknek

(Ajánlott  amatőröknek, kezdő modelleknek)

 • Erotikus fotózás műteremben, melynek időtartama 1 – 1,5 óra
 • Körülbelül 50 darab fotó készítése
 • Választható hátterek száma: 1
 • Sminkelés: egyénileg
 • Átöltözések száma: 3 (az öltözéket a modell biztosítja!)
 • Retusálásra kerülő fotók száma: 10 db.
 • Fotófeldolgozás: 24 órán belül
 • Átadott fotók száma: 10 db.
 • Fotóátadás CD-n, DVD-n, egyéb adathordozón, fotók küldése emailben

+ választható kiegészítések (extrák):

 1. A fotós által átadhatónak tekinthető többi fotó átadása alap retusálással: +10.000 Ft
 2. Sminkes igénybevétele: +10.000 Ft (leelőlegezendő!)
 3. Több háttér előtti fotózás: + 2.000 Ft/ háttér

                                                                                          Alap munkadíj: 30.000 Ft

 

Kapcsolat – Elérhetőség

Telefon: +36-70-219-2697
Email: efotozas@gmail.com